A szervezésre nincsenek fix áraim. Remélem ez nem keserít el 🙂

Hisz Te sem szeretnél egy szülinapi buliért ugyanannyit fizetni, mint egy esküvő megszervezéséért.

Mindenkinek mások a személyes igényei, és szeretném, ha nem az ár miatt gondolnád úgy, hogy “Áhh, mégsem kérem rendezvényszervező segítségét, mert drága”.

Árat kétféleképpen tudunk kalkulálni:

  • Adott költségkerettel dolgozunk, ebben már a szervezési díjamat is beleértjük.
    (Pl.: adott 200.000 ft egy 30. születésnap megrendezésére – én ezzel a költséggel dolgozva alakítom ki a tervezetet)
  • Árajánlat után a szervezési díjamon felül, a plusz szolgáltatások igény esetén változhatnak.
    (Pl.: szervezési díjam 30.000 ft és ezen felül a szolgáltatók díjai egyeztetés után a megrendelővel, vagy elfogadható, vagy valami szempontnál fogva változásra szorul.  A végső ár a megrendelő számára így lehet 30.000 ft + 80.000 ft vagy akár 30.000 ft + 2.000.000 ft -> ezek az árak a megrendelő igényeitől és költségkeretétől függnek)

Sok szervezőnek fix díja van, én szeretnék a számodra megfelelő árat kialakítani, hisz mindekinek más a kívánsága és ehhez a pénztárcája is.

Előre tervezek, hosszú távra

Ha az első közös projektünkkel meg leszel elégedve, bízok benne, hogy igénybe veszed szolgáltatásaimat legközelebb is, és így a “sok kicsi sokra megy” elvén dolgozhatunk együtt.

Első lépés, hogy személyesen egy kellemes helyen találkozzunk.  Ezen találkozón megbeszéljük az elképzeléseidet, készítek magamnak egy tervet, ami alapján elkészítem az árajánlatot.
Ennek ideje függ, hogy mennyi és milyen minőségű szolgáltatókra lesz szükség.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a szolgáltatóknak is lehet egyéb megrendelése, ezért legyen bármilyen egyszerű is az elképzelés, FONTOS, hogy időben elkezdjük a szervezést, ami minimum 2-3 hónap is lehet. Összetettebb rendezvénynél, például egy esküvőnél ez 8-9 hónap minimum. Igényeknek és elképzeléseknek megfelelően.

Személyes találkozó megbeszélésére kattints a Kapcsolat menüre.
Írj e-mailt, keress telefonon vagy akár a Facebookon, Messengeren keresztül.