Soltész Ian

“Soltész Ian Személyiségfejlesztő tréner, Business és Life Coach, ‘SzuperSzemélyiség vagy’ Blog tulajdonosa. Közel 10 éve a legújabb Önfejlesztő módszerek oktatója, rendszeresen tart tréningeket, előadásokat országszerte és külföldön. Magánpraxisát 3 éve indította el, mindemellett 2018 őszétől a Kemence Mentálhigiénés Központ vezetője lett.”

http://ian.hu/rolam

 

 

 

 

Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula

Több mint tizenkét éve foglalkozunk személyiségjegyek kutatásával, kialakulásával és vizsgálatával. Saját bőrünkön tapasztaltuk meg, milyen nagy segítség a hétköznapokban, ha valaki tisztában van a saját és környezete személyiségjegyeivel/felvett mintáival. Nem utolsó sorban ilyenkor lehetőség nyílik a változtatásra, fejlődésre is.

Foglalkozunk Enneagram-mal, DISC-kel,vérmérsékletek meghatározásával, MBTI-vel, illetve folyamatosan képezzük magunkat az emberi működést érintő minden témakörben.

Az elmúlt években több száz embernek segítettünk rálépni az önismeret rögös és egyben nagyszerű útjára.

Gyakorló szülőkként három közös gyerekünket neveljük.

http://emberikapcsolatok.hu

 

Ráskó Eszter

Ráskó Eszter pszichológus, szexuálpszichológus, a Dumaszínház és a Showder Klub humoristája, a Tömény Történelem egyik ikonikus szereplője és nem mellesleg az ELLE magazin egyik címlaplánya.
Nem mindennapi humora, megjelenése és az önelfogadás mellett letett voksa tette őt ismerté sokunk számára. Workshop jellegű interaktív beszélgetésünk során az ő vezetésével keressük a válaszokat az olyan kérdésekre mint, hogy: Meg kell-e győznünk másokat saját értékeinkről? Hogyan tudjuk leválasztani a saját érzéseinket másokéról? Meddig terjedek én és hol kezdődik a szociális közegem? Mondhatunk nemet is? De mire? Elégedettnek lenni ér? Mit ad nekünk a demagógia?

 

Bár a témák nem feltétlenül lesznek könnyedek, a tartalmas beszélgetést és az önfeledt nevetéseket mi garantáljuk.

 

 

Kollár Anna
Self-Love Coach és a Modern Istennők Kézikönyvének írója

Anna küldetése, hogy olyan csodálatos Nőkből hozza ki a legboldogabb Énjüket és mutassa meg Nekik, hogy milyen végtelenül értékesek – mint amilyen TE is vagy! Naponta több ezer Nőt inspirál írásaival, online programjaival és a könyvén keresztül. Előadásain, workshopjain és egyéni coaching programján pedig több tucat Nő személyes fejlődésében vesz részt, hónapról hónapra.

“Helló, Anna vagyok! Hiszek benne, hogy az önismeret szexi és a boldogságunk titka nem más, mint az igazi Énünk feltétel nélküli szeretete és elfogadása. Amikor elhiszed, hogy értékes vagy, és megtanulod feltétel nélkül szeretni önmagad – a világ kitárul előtted, és hirtelen minden csodává válik. Éppen ezért olyan fontos, hogy megerősítsd a sokak által elhanyagolt ‘szeretem magam’ izomcsoportodat és felemeld a ‘megérdemled szinted’ a külön erre kifejlesztett gyakorlatok által.”

Instagram: @kollarannacoach
Honlap: kollarannacoach.hu
Facebook: fb.com/kollarannacoach
Modern Istennők Kézikönyve: goo.gl/AkxGQ2

 

 

Bogár Márk

A Sárréti Chilifarm 2012-ben nyitotta meg kapuit a közönség előtt, mint az észak-keleti régió egyik izgalmas családi vállalkozása. A megálmodott célok, végül az alig 1500 főt számláló Tétlenen valósultak meg, Hajdú-Bihar megyében. A Chilifarm nem csupán munkalehetőséget biztosít a helyi lakosoknak, de egyedülálló példaként szolgál minden fiatal vállalkozónak, ahogy a Bogár család fölépítette a vállalkozást.

Bogár Márk tulajdonos szerint „A család és a vállalkozás két külön szektor, még ha néha össze is ér, sosem szabad összekeverni a kettőt”. A siker persze családi érték, és összefogás, vagy egymás támogatása nélkül a siker nem jöhetett volna létre. A fiatal vállalkozó gyakran hivatkozik hálával nagyszüleire, akikkel gyermekkorában járt a piacra, vagy szüleire, kiknek tanácsai ma is fontos iránymutatóként szolgálnak a vállalkozásban. A kezdetekben jellemző anyagi nehézségeket, a Chilifarm, a család minden egyes tagjának bevonásával hidalta át, kezdve a az alapanyagok vásárlásától, a piaci rakodáson át, az installációk építésééig. A vállalkozás első évében már 30 különböző paprika fajta volt megtalálható a farmon, ami a piaci igények részletesebb ismeretével természetesen szűkült az évek során.

Az első év után indult egy új irányba a vállalkozás, amikor is, Bogár Márk aktívabban kezdett részt venni a cég működésében. Az ifjúság aktiválása, a 21. századi kommunikációs lehetőségek kiaknázását jelentette a vállalkozás életében, beleértve a közösségi média oldalakat és online blog szerkesztését. Temészetesen ez is a családi tradíciók és tanácsok mentén kikövezve. A növekvő média megjelenés néhány jeles példája a Chilifarm jelenléte a Gastroangyal című műsorban, majd a lehetőség hogy Rákóczi Ferenc éttermének készíthettek termékeket.

2016-ban történt egy érzékelhetőbb generációváltás a vállalkozás életében, amikor is Bogár Márk átvette szüleitől az irányítást, ami nem csupán a modern kommunikációban jelentkezett.  A farm üzemeinek korszerűsítése, innovatív megoldások alkalmazása és a munkafolyamatok egyszerűsítése mind a családi vállalkozás törekvései közt szerepel. Az újításoknak köszönhetően növekvő igény és érdeklődés mutatkozik a termékek iránt, amiket legegyszerűbben a Chilifarm webshopjáról lehet megrendelni. A „magyar chiliről” hagyományos úton is kommunikál a Chilifarm. Termékeikről a televízióban és fesztiválokon is hallhattunk a közelmúltban. A vállalkozás többek között eljutott a „napfény városába”. Szegeden az ország egyik legnagyobb chili fesztiválján állhattak színpadra, és ismertethették meg termékeiket a közönséggel.

Célunk, az ország piacvezető vállalkozásává érni, és emellett építeni a nemzetközi kapcsolatokat.”

A Chilifarm 2016-ban eljutott az országhatárokon túlra is, és a Székelyudvarhelyi Őszi Vásáron is képviselhette magát, ahol, a chili paprika termelés újszerú megközelítése, szintén fölkeltette a helyi média érdeklődését.

Kereskedelmi célok mellett, természetbeni haladásokat is fontos célként tűzte ki a vállalkozás. A következő évtől kezdve, hidropóniás rendszerben is szeretnének termeszteni, s ezzel tapasztalni a szabadföldi, fóliás és víz kúltúrás növények közti különbségeket. A modernizáció fontos részeként, telefonos alkalmazás segítségével lehet mérni, követni és tárolni a hőmérséletet, a napfény erejét és páratartalmat. Mindez elősegítheti a még hatékonyabb, és egészségesebb termeszést a vállalkozás számára.

https://chilifarm.hu/