Kedves Ifjú Pár!

Szívből gratulálok Nektek! Az emberi lét egyik legszebb kapocsa két szerelmes között a házasság. Szerencsések vagytok, hogy megtaláltátok azt a személyt, aki szíveteket elrabolta, és társakként, legjobb barátokként élhettek – ha vigyáztok, tisztelitek és szeretitek egymást- életetek végéig!  Kívánok ehhez nagyon sok boldogságot, erőt és türelmet!

 

 

ESKÜVŐ – mondhatjuk, hogy a házas élet küszöbe, és egy óriási elhatározás. Hát még a megszervezése…

Esküvő és rendezvényszervezőként megfogadtam, hogy a saját esküvőmet biztosan nem én fogom szervezni. Hisz azon a napon én leszek a hercegnő, a vőlegényem pedig a herceg.
Szeretném, ha rólunk szólna, és nem arról, hogy:

  • hol vannak a gyűrűk,
  • mikor kell indítani a bevonulós zenét,
  • minden vendég megtalálta-e a helyét,
  • eközben az étterem készen áll-e a vendégek fogadására,
  • a zenekarnak sikerült-e időben bepakolnia,
  • van-e elég mennyiségű ital behűtve
  • a torta megfelelő hőmérsékleten van és nem olvad meg

stb…stb…

Nem véletlen, hogy egy esküvő megszervezése majdnem 1 év is lehet, hisz rengeteg aprólékos munka van vele. Lehet egészen egyszerű is egy esküvő, az – úgymond – kötelező kellékek ott is megjelennek.

Mondhatjuk azt is, hogy a vőfély vagy ceremóniamester elég lesz, de egyszerre ő is csak egy helyen tud lenni.

Nem várhatjuk el tőle, miközben a násznépet terelgeti, ellenőrizze az éttermet a fogadásra, vagy miközben felszolgálja az első tál levest az ifjú párnak, nem tud a személyzettel kommunikálni.

Ezek miatt is lett szükség egy esküvőszervezőre, aki nem csak a megelőző hónapokban fogja a pár kezét és segít mindenben, de a NAGY napon, ő az aki minden részletre figyel. Nála lesz tű, cérna, dugóhúzó, smink, az összes szolgáltató telefonszáma, a menetrend, és minden is…

Az ESKÜVŐ egy egyszeri és megismételhetetlen alkalom, ne engedjétek, hogy egy véletlen baki vagy egy nem megszervezett folyamat elrontsa életetek egyik legszebb napját!

Egy esküvőszervező nem szimpla szervező, hisz amit csinál szívvel-lélekkel kell tennie, mintha a saját esküvője lenne 🙂

Számomra ezért is egy gyönyörű hivatás, hisz mindig hálával tölt el, ha boldog embereket látok. Legyen az az Ifjú Pár vagy a Násznép.

E nagyszerű nap megszervezéséhez leszek aki mindenben segít és ötletet ad. Ehhez hónapokkal előtte szükséges és részletes, személyes találkozó, ahol minden apróságot megtudunk beszélni.

Kérlek időpont egyeztetés miatt kattints a Kapcsolat menü– re és keress bármelyik elérhetőségemen!