Ismerj meg!

Ha az oldalamra keveredtél, akkor már egy közös van bennünk. Fontos számodra az idő, az időd, vagy mondjuk inkább úgy, hogy az életed! Ennek pedig én nagyon örülök.

Ha még nem ismersz, pár szó rólam.

Amióta az eszemet tudom – konkrétan kb 6 éves korom óta – az időpontok és a betervezett napirendek vettek körül. Ebben nőttem fel, de sosem tűnt fel különösebben.

Jártam iskolába, hittanra, hegedülni, szolfézsra, táncolni, fellépni, versenyezni. Középiskolában már a szórakozásnak is bele kellett férnie ezek közé, illetve a munkának.

15 évesen már edzéseket tartottam, aztán sport edző lettem. Közben 2-3 szakma “becsúszott”, majd 22 évesen egyetemre is jelentkeztem.

Ma már 1 diploma, 5 szakma, valamint egy Kft tulajdonosa vagyok. 2 gyönyörű nyuszival és  párommal élek, akinél jobb társat kívánni sem lehetne!

2018-ban megnyertem a Work.buzz által indított “Az év Szabadúszója díj” Közönség díját, ami számomra egy óriási elismerés és visszajelzés az emberektől.

2019 elején volt lehetőségem Oravecz Nóra mentoráltjaként fejlődni és megfogalmazni mi az amiben tudok segíteni az embereknek és kik azok. Fantasztikus felfedezés volt.

Ezzel párhuzamosan pedig már, mint mentor egy országos mentor programban vehetek részt, hogy segítsek tudásommal és tapasztalataimmal egy változni és fejlődni vágyó ember számára.

Ezt csak azért írtam le Neked, hogy éreztessem, ezek mind-mind külön, apró kis lépésekből, párhuzamosan végzett feladatokból, tervekből és fegyelmezett időbeosztás eredményéből váltak valósággá.

Jelenleg is rengeteg futó projekten dolgozom. Nem csak egyedül, több emberrel is, és rengeteg célom van a jövőre nézve.

A minap mondta egy barátnőm, egy gyors Messenger üzenetváltás alatt, hogy:

“Jól csinálod! Dehát.. mindig is jól nyomtad az életet!” – köszi Kriszti!

Vannak pillanatok, amikor egy-egy mondat fel tud emelni az épp kesze kusza életedből. Ez egy ilyen pillanat volt!

Amiért elhatároztam, hogy belevágok az stratégiamentorálásba, az az, hogy könnyebbé tegyem, és segítsek elérni a céljaidat. Ne csak álom legyen, hanem egy kidolgozott terv, mint egy használati utasítás!

Néha kell, hogy valaki felülnézetből lássa az életünket – mint egy szülő, edző, mentor –  és tiszta, világos képet adjon vissza arról, amiről mi néha nem is akarunk tudomást venni.

Készen állsz az életedre?

Álom – terv – megvalósítás!